Print Copy Scan

Med hjälp av våra MFP-lösningar gör vi det möjligt för Er att skriva ut, kopiera och skanna i färg eller svartvitt med en och samma utrustning.

Vad du än investerar i när det gäller kontorsmaskiner så ska det leda till en ökad kvalitet på din dokumenthantering, i form av professionella dokument, ett effektivare arbete och ökad produktivitet.
Med vårat utbud av produkter och tjänster levererar vi ett komplett system för effektiv och professionell hantering av dina dokument.

För att hitta en maskinlösning som passar kundens behov och förutsättningar utför vi alltid en behovsanalys så vi kan skräddarsy en utrustning som både ökar produktiviteten och lönsamheten samtidigt som den underlättar arbetet i vardagen.

Dokumenthantering

Vi erbjuder ett brett produktsortiment inom Dokumenthantering, tillbehör, kontorsmaterial och Post- & efterbehandling i samarbete med marknadens ledande leverantörer för att upprätthålla en god produktkvalitet samt långsiktiga relationer med våra kunder.

Dokumenthantering omfattar delar som skrivare/utskrifter med högsta kvalitet, nätverkslösningar, behörighetskontroll, kostnadskontroll, dokumentflöden, skanning, lagring av inscannade dokument med textigenkänning (OCR),
inskanning av fakturor för elektronisk fakturahantering, sökning på inskannade dokument, övervakning av skrivarparken,
automatiska larm vid fel, tillgänglig service.

Hög kvalitet, kundanpassade lösningar, enkelhet, personligt engagemang samt pålitlig och kompetent service är nyckelord som vi jobbar med för att kunna växa och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Hos oss får Du vägledning och råd i vilka produkter som passar just Er organisation samt Ert arbetssätt. Våra säljare besöker Er gärna för en behovsanalys baserad på Era önskemål och förutsättningar.


Vill du veta mer?
Fyll i formuläret och klicka på skicka så kontaktar vi dig.